Wat is Gefundeerd Geloof? - Gefundeerd Geloof

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Overzicht
Wat is 'Gefundeerd Geloof'?
“Gefundeerd Geloof" volgt de reis van een skeptische 'zoeker' naar een volgeling van Jezus Christus. Logische analyse en het bestuderen van wetenschap en geschiedenis leiden tot de conclusie dat the Christendom is gebaseerd op feiten en waarheid. Het boek (en deze website)  is gestructureerd rond vijf vragen:

 Uit de antwoorden op de eerste drie vragen volgt dat het Christendom consequent is met onze  hedendaagse wetenschappelijke en geschiedkundige kennis. De antwoorden op de resterende twee vragen bevestigen de waarheid van de Christelijke wereldopvatting. Elke vraag wordt besproken in een aparte sectie van het boek (en de website). Het antwoord wordt gezocht en gevonden door observaties, feiten en bewijzen - tesamen genoemd 'bewijstukken.'
   
        
 
Bestaat God? Is de Bijbel waar? Is Jesus God? Windmill Ministries wil gelovigen sterken en zoekenden uitdagen door het delen van de bewijzen voor het Christelijk geloof.  Lees en verrijk jezelf met honderden pagina's met feiten, bewijzen, observaties en achtergronden.
Wat maakt dit de moeite waard?
  1. Het is compleet. De meeste boeken beperken zich tot een bepaald aspect van Christelijke bewijzen. Dit materiaal geeft een compleet overzicht.
  2. Het is up-to-date en behandelt recente vondsten zoals de uniekheid van de Aarde, de falende RNA-wereld theorie, de jonge leeftijd van het menselijk ras, de Nag Hammadi bibliotheek, de 'evangelien' van Judas, Thomas, en zo meer.
  3. Het vergelijkt het Christendom met de andere wereldgodsdiensten, met een nadruk op Islam. Het toont hoe Islam kan worden getraceerd naar Joodse en Christelijke oorsprong en Islam's gemis aan concrete historische bewijzen..
Windmill Ministries
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu