Meer over Ons - Gefundeerd Geloof

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De doelstellingen van Windmill Ministries zijn drievoudig: 
  1. Het uitrusten van Christenen met feitelijke bewijzen om hun eigen geloof te sterken en hen te helpen hun geloof naar anderen te verdedigen en met anderen te delen.
  2. Het helpen van niet-gelovigen en zoekenden om hun intellectuele struikelblokken te overwinnen die hen verhinderen zich naar God te richten en Jezus te accepteren als hun Heiland.
  3. Het tonen aan "de wereld" dat het Christendom niet alleen is voor goed-gelovigen en kinderen, maar dat het is gebaseerd op solide historische en feitelijke bewijzen.

Velen verwerpen het Christendom niet vanwege intellectuele bezwaren, maar vanuit morele overwegingen. Dat wil zeggen, hun EIGEN WIL wil zich niet onderwerpen aan God; daarom probeert hun VERSTAND deze keuze uit te leggen en te verdedigen. Voor deze reden willen we Christenen en niet-Christenen utrusten met informatie dat het hen mogeljk maakt deze intellectuele wegversperringen te identificerenen en te overkomen door het verdedigen en uitleggen van het Christelijk geloof met objectief en feitelijk bewijs.  

Rob and Jacoba van de Weghe
Windmill Ministries
Quilcene WA 98376
USA
Windmill Ministries
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu